Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kabeljauwschotel met kruidig korstje

Aantal personen: 2

Ingrediënten

300 gr kabeljauwfilet in blokjes
1 theelepel cajunkruiden
1/2 blikje kidneybeans (inh. 400 gr), uitgelekt
1/2 blikje maïs (inh. 150 gr), uitgelekt
1 geschilde appel in blokjes
2 eetlepels boter
2 eetlepels paneermeel
zout, peper
een ingevette ovenschaal

Bereiden

Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Bestrooi de vis met 1/2 theelepel cajunkruiden en verwarm ze
in een pan met de kidneybonen, de maïs, de appel en 1
eetlepel boter op heel laag vuur 10 minuten zachtjes.
Breng het paneermeel op smaak met 1/2 theelepel cajunkruiden,
zout en peper.
Doe het vismengsel over in een ovenschaal en bestrooi met het
kruidenpaneermeel.
Verdeel er 1 eetlepel boter in vlokjes over en verwarm de
visschotel 5 minuten onder grill tot het paneermeel lichtbruin
is geroosterd.
Lekker met gekookte krieltjes of meergranenbrood.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Poon met venkel
Forel met witloof en gerookt spek
IJsselmeerbaars met ratatouille en tomatenvinaigrette
Heilbot- en zalmlasagne
Kabeljauw met roquefortsaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes